Sokolov: Výkopové práce probíhající na území města

15.08.2022 6:27 | Tisková zpráva

Zajisté jste si všimli, že se v poslední době v Sokolově objevuje mnoho výkopů. Pracuje se totiž na tom, aby obyvatelé Sokolova měli i nadále zajištěny stabilní dodávky elektrické energie. Akci realizuje společnost ČEZ prostřednictvím svých nasmlouvaných dodavatelů.

Sokolov: Výkopové práce probíhající na území města
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Konkrétně se jedná o umístění kabelového vedení vysokého napětí a také i trubek HDPE s optickým kabelem. Akce je rozdělena na dvě části. První část se týká ulic Jeronýmova, Boženy Němcové, Slovenská, Bratislavská, Hornická a Dukelská. V současné době je udělen souhlas s pracemi do 30.08.2022. Vzhledem k velkému rozsahu prací však bude tento souhlas pravděpodobně ještě prodloužen. Druhá část se týká ulic Sokolovská, Heyrovského, Poláčkova a Slovenská. Tato část by měla být dokončena do konce října. Víme, že podobné akce se sebou přináší mnoho nepříjemností, ale jejich realizace je nutností. Prosíme vás proto o trpělivost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Světelný smog se sníží, obměnou projde skoro 400 venkovních světel

10:23 Přerov: Světelný smog se sníží, obměnou projde skoro 400 venkovních světel

391 nových svítidel, 9 regulátorů napětí a 11 rozvaděčů veřejného osvětlení. Přerov plánuje ve druhé…