Sokolov: Za dobrým vínem se vydejte na nádvoří zámku

04.08.2021 6:32

Pravou vinařskou atmosférou ožije v sobotu 7. srpna nádvoří zámku, kde se uskuteční další ročník oblíbených Sokolovských slavností vína.

Sokolov: Za dobrým vínem se vydejte na nádvoří zámku
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Stejně jako v předchozích ročnících se představí moravští i čeští vinaři se svými produkty, které budou k mání i ochutnání. Začíná se ve 14 hodin a předpokládaný konec je ve 22 hodin.

Ke koštování vína bude hrát cimbálová muzika, chybět nebudou ani dobroty k zakousnutí. A kdo nás dobrým vínem letos oblaží? Své stánky rozloží na nádvoří například Rodinné vinařství Vican (Mikulov), Vinařství Hruška (Blatnička), Vinařství Záblacký (Velké Němčice) a další. Produkty z řady českých a moravských vinných sklepů pak představí Dům Vína Plzeň a Vinný Bar u Vinařů (Sokolov).

Nezapomeňte si včas zakoupit svou vstupenku ZDE nebo v Sokolovském infocentru. V předprodeji jsou totiž o nějakou tu kačku levnější (150 korun) než na místě (200 korun).

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

13:37 Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

Jednou z letošních investic do školských zařízení v Aši budou stavební úpravy hygienických zařízení …