Šternberk: Vánoční strom s příběhem zdobí naše Hlavní náměstí

21.11.2021 12:47 | Tisková zpráva

Vánoční strom zdobí od pátečního dopoledne Hlavní náměstí ve Šternberku. Smrk je místní, do krásy vyrostl na zahradě rodiny Cvekových na Dukelské ulici.

Šternberk: Vánoční strom s příběhem zdobí naše Hlavní náměstí
Foto: wikimedia.org/Miloš Hlávka
Popisek: Šternberk

Pan Josef Cvek smrk osobně vysadil před 40 lety společně s tehdy desetiletým synem. Strom zkrášloval celá léta předzahrádku u domu, hodně však vyrostl a jeho další existence v těsné blízkosti domu již nebyla bezpečná. Cvekovi se proto rozhodli strom věnovat městu, aby jej využilo jako strom vánoční.

Děkujeme tímto rodině Cvekových za milý dar. Je nám velkou ctí, že takto můžeme vzpomenout na nedávno zesnulého pana Josefa  Cveka a splnit takto jeho přání, aby strom z jeho  zahrady zdobil  po dobu adventu šternberské náměstí.

Vánoční strom bude slavnostně ozdoben v příštím týdnu. O podobě a programu letošního vánočního programu na Hlavním náměstí bude rozhodnuto v nejbližších dnech.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Co je podle vás příčinou vašeho neúspěchu?

Podle mě to souvisí i s tím, že se jste chytli papalášské manýry. Už jsem to třeba psala panu Fialovi, když tvrdil, jak je neetické někomu odebrat náhrady, když nepracuje a co myslíte, odpověděl mi alespoň? Ne. Vám už také většina z nás nestojí ani za odpověď. Dřív jste byli mnohem otevřenější. Naví...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Za volantem seděli opilí. Řidič to na strážníky zkoušel s jedním pivem

20:27 Vyškov: Za volantem seděli opilí. Řidič to na strážníky zkoušel s jedním pivem

Hlídka městské policie, která v okolí Sídliště Osvobození prováděla kontrolní činnost, si v neděli 2…