Šternberský kopec opět nabídne špičku české a slovenské hudební scény

26.07.2017 13:45

Legendární festival Šternberský kopec se blíží! V pořadí již 14. ročník opět nabídne špičku české a slovenské hudební scény.

Šternberský kopec opět nabídne špičku české a slovenské hudební scény
Foto: wikimedia.org/Miloš Hlávka
Popisek: Šternberk

29. července 2017

Areál Státního hradu Šternberk

A pozor!!! I letos začínáme už v 15 hod.!! Program zahájí slovenská rocková skupina DESMOD!! Na pódiu je vystřídá talentovaný písničkář Jakub Ondra a dále mladý český hudebník působící pod pseudonymem Thom Artway. Po několika letech na Šternberském kopci opět přivítáme hanáckou formaci Stracené Ráj, mladší generace návštěvníků pak jistě uvítá účast kapely Lake Malawi, v čele se sympatickým frontmanem Albertem Černým. Dramaturgii 14. ročníku doplní také Anděly oceněná formace Support Lesbiens. Hlavní hvězdou večerního programu bude legendární slovenská Tublatanka a závěr bude patřit českým poprockovým matadorům – kapele Turbo.

Těšíme se na Vás!!

Veškeré novinky, program, informace o předprodejích a cenách vstupenek naleznete ZDE.

Akce se koná v rámci projektu Šternberské kulturní léto pod hvězdami, za finanční podpory Města Šternberk a Olomouckého kraje.

Festival patří k pravidelným hudebním událostem Olomouckého kraje. V uplynulých 13 letech mohli návštěvníci na Šternberském kopci vidět a slyšet hvězdy jako jsou Boney M, Doro Pesch, Kryštof, No name, Divokej Bill, Tomáš Klus, Desmod, Arakain, Buty, Škwor, Horkýže slíže, Iné kafe, Tublatanka, Anna K., Blue effect, Peter Nagy, Mandrage, Fleret, Support lesbiens, Wohnout, Olympic, Ewa Farna, Petr Bende, Věra Špinarová a mnoho dalších.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…