Šumperk: Do Pavlínina dvora zavítají Deep Purple a Guns N' Roses

12.08.2023 7:29 | Tisková zpráva

Popatnácté ovládnou v srpnu Pavlínin dvůr rockové tóny českých revivalových skupin. Letos se na pódiu představí revivaly kapel Deep Purple, Guns N' Roses a Wanastowi Vjecy.

Šumperk: Do Pavlínina dvora zavítají Deep Purple a Guns N' Roses
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

„Revival Invaze patří každý rok k tradičním akcím, jež v Pavlínině dvoře pořádáme. Pravidelně se snažíme důsledně vybírat ty revivaly, které splňují určité kvality, a mohou tak kromě vizuálního prožitku publiku nabídnout i zážitek hudební,“ říká dramaturg domu kultury Ondřej Procházka. Prozrazuje, že letos zazní „pod širým nebem“ hity anglické rockové skupiny Deep Purple v podání Deep Purple - Blockbuster Tribute. O dokonalé zpodobnění Axla Rose a jeho kapely Guns N' Roses se pak postará GUNS N' ROSES Tribute Czech Republic a na závěr zazní nejznámější hity skupiny Wanastowi Vjecy revival.

Letošní revivalová přehlídka se uskuteční v pátek 18. srpna od 19 hodin. Pořadatelé prozrazují, že na místě bude celý večer nejen znít skvělá rocková hudba, ale bude zde také zajištěno pestré občerstvení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Město poskytne dotace nejen na rozvoj a údržbu sportovišť, ale i na vrcholový a výkonnostní sport

13:05 Hradec Králové: Město poskytne dotace nejen na rozvoj a údržbu sportovišť, ale i na vrcholový a výkonnostní sport

Hradec Králové podpoří schválenými dotacemi rozvoj, rekonstrukce, údržbu a opravy řady sportovišť a …