Šumperk: Hřbitovní v novém kabátě

16.08.2021 6:27

Od pondělí 16. srpna dojde k omezení provozu v ulici Hřbitovní. V části od vjezdu do nemocnice až po ústí ulice Stavbařů bude provoz řízen semafory z důvodu probíhajících stavebních prací.

Šumperk: Hřbitovní v novém kabátě
Foto: sumperk.cz
Popisek: Náměstí v Šumperku

Od pondělí budou moci řidiči v daném úseku projet pouze jedním dopravním pruhem, a to z důvodu budování nového odvodnění, chodníků a rekonstrukce veřejného osvětlení. „V letošním roce by měly být všechny práce včetně nového povrchu realizovány v úseku ulice Hřbitovní ohraničeném ulicemi Stavbařů a 28. října – vjezd do nemocnice,“ říká Pavel Sluka, vedoucí oddělení investiční výstavby jabloneckého magistrátu a vyzývá všechny účastníky provozu k ohleduplnosti a zvýšené opatrnosti. Práce budou pokračovat i v příštím roce a zasáhnou část ulice Hřbitovní od ulice Stavbařů po vjezd do areálu nemocnice u urnového háje. Tyto práce navazují na kompletní rekonstrukci sítí, ke které došlo v této ulici v roce 2019.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.