Šumperk: Lyžaře vyveze na hory Skibus

17.01.2022 12:03 | Tisková zpráva

Turisté a lyžaři, kteří zamíří do Jeseníků, mohou využít na cestu do hor SKI BUS. Spoje budou jezdit každý víkend až do 13. března 2022.

Šumperk: Lyžaře vyveze na hory Skibus
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

Skibusy jsou součástí integrovaného dopravního systému Olomouckého kraje, jejich fungování zajistila společnost Jeseníky – Sdružení cestovního ruchu. Spoje jezdí mezi Šumperkem a Jeseníkem, mezi 13 zastávkami nechybí Kouty nad Desnou, Červenohorské sedlo či v Bělá pod Pradědem.

Jízda po celé trase trvá zhruba 80 minut. První spoj ze šumperského autobusového nádraží vyjíždí v 8:05 hodin, poslední míří do Jeseníku v 16:05.

„Skibus by měl sloužit především všem milovníkům zimy, zimních sportů, a to především bílé stopy. Ti se díky němu pohodlně dostanou do vrcholových partií Jeseníků, a mohou si tak užít nádherné výhledy z jesenické lyžařské magistrály,“ uvedla Iva Glacová, projektová manažerka společnosti Jeseníky - Sdružení cestovního ruchu.

Jízdní řád najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Domažlice: Nově odhalený pamětní kámen připomíná 20. výročí vstupu do Evropské unie

16:29 Domažlice: Nově odhalený pamětní kámen připomíná 20. výročí vstupu do Evropské unie

Dvě ruce, které se vzájemně spojují, jsou dominantou na pamětním kamenu s pamětní deskou, které upom…