Šumperk: Město získalo prestižní ocenění v soutěži Turistpropag 2019

19.04.2019 15:55

Ve čtvrtek 11. dubna se v areálu výstaviště v Lysé nad Labem uskutečnilo slavnostní vyhlášení soutěže TURISTPROPAG 2019 – soutěžní přehlídky turisticko-propagačních materiálů.

Šumperk: Město získalo prestižní ocenění v soutěži Turistpropag 2019
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

V prestižní soutěži, nad níž převzala záštitu ministryně pro místní rozvoj České republiky Klára Dostálová, obdrželo město v kategorii propagační spot třetí místo. Cenu z rukou prezidenta Asociace turistických informačních center Pavla Hlaváče si převzaly zástupkyně Oddělení kultury a vnějších vztahů Městského úřadu Šumperk spolu s jedním z tvůrců videospotu.

„Touto cestou bych chtěla poděkovat odborné porotě za to, že náš videospot ocenila. Zároveň děkuji tvůrcům Jiřímu Bajákovi a Janu Barančíkovi za jejich profesionální a inovativní přístup. Videospotem jsme chtěli občanům i návštěvníkům města ukázat, že Šumperk nabízí pestrobarevnou škálu nejrůznějších kulturních akcí a zážitků a právem se tak pyšní přízviskem Živá brána Jeseníků,“ sdělila vedoucí oddělení kultury a vnějších vztahů Olga Hajduková.

Do čtvrtého ročníku soutěžní přehlídky turisticko-propagačních materiálů se přihlásilo celkem 278 produktů. Na slavnostním vyhlášení za přítomnosti ministryně financí Aleny Schillerové bylo rozdáno celkem 45 cen v patnácti kategoriích. V kategorii propagační spot se na prvním místě umístil Frýdek Místek, na druhém místě Zlín a třetí příčku obsadilo město Šumperk. „Natočení videospotu jsme svěřili dvěma místním talentovaným filmařům Jiřímu Bajákovi a Janu Barančíkovi, kteří při práci zúročili své zkušenosti z tuzemských, ale i zahraničních projektů,“ objasnila Martina Buchtová, vedoucí městského informačního centra.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…