Šumperk: Úřadovnu v Jesenické ulici čeká I.etapa rekonstrukce

28.06.2015 17:31

Od pondělí 1.června 2015 bude zahájena I.etapa rekonstrukce úřadovny v Jesenické ulici. Rekonstrukce se dotkne odborů strategického rozvoje, územního plánování a investic, odboru živnostenského a částečně i odborů výstavby a dopravy. Rekonstrukce bude zahájena v pondělí 1. června a potrvá do pátku 24. července letošního roku.

Šumperk: Úřadovnu v Jesenické ulici čeká I.etapa rekonstrukce
Foto: sumperk.cz
Popisek: Náměstí v Šumperku

Odbory živnostenský a strategického rozvoje, územního plánování a investic budou v době od čtvrtka 28. do pátku 29. května z důvodu stěhování uzavřeny. Od pondělí 1. června budou oba zmíněné odbory opět fungovat ve velké zasedací místnosti (III. patro úřadovny v Jesenické ulici, vchod z ulice Rooseveltovy). Některé kanceláře odboru dopravy budou přestěhovány do suterénu úřadovny do míst, kde jsou zkušební místnosti pro autoškolu. Do kanceláří svých spolupracovníků se rovněž přestěhují někteří pracovníci odboru výstavby.

Telefony a e-maily všech pracovníků, jichž se přestavba týká, zůstanou zachovány. Více podrobnějších informací o rekonstrukci naleznete v Šumperském zpravodaji, který vychází ve středu 27. května. Omlouváme se všem klientům úřadu za případné komplikace a děkujeme za pochopení. Podrobný přehled rozmístění odborů a jednotlivých pracovníků vč. jejich kontaktů ikona souborunaleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

22:09 Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

Zhotovitele netypické, zato velmi atraktivní stavby hledá město Ostrava. Zoologická zahrada a botani…