Šumperk: Vedení města předalo dárky zdravotníkům

08.01.2021 17:39

Práci zdravotníků v první linii ocenilo vedení města Šumperka. Regionální potraviny, mezi kterými nechyběla káva, paštiky či džemy předal starosta Tomáš Spurný a místostarostové Marta Novotná a Jakub Jirgl týmu Zdravotnické záchranné služby v Šumperku a zdravotníkům Nemocnice Šumperk.

Šumperk: Vedení města předalo dárky zdravotníkům
Foto: Archiv autora
Popisek: Šumperk, pohled z radniční věžě

Dárky v hodnotě 30 tisíc korun město nakoupilo mimo jiné z finančních prostředků, které město získalo formou šeku v celostátní soutěži Komunální projekt roku. Šumperk zvítězil ve zcela nové kategorii Energeticky úsporná obec, a to díky projektu technologie kombinované výroby elektrické energie s plynovým kondenzačním kotlem v areálu Aquacentra, který realizovala společnost Sateza. Spolu s oceněním město převzalo také šek na 20 tisíc korun.

„Věnovat výhru na nákup dárků pro ty, kteří se v současné nelehké době nejvíce starají o naše zdraví, byl okamžitý nápad, s nímž všichni hned souhlasili. Společnost Sateza okamžitě nabídla, že k vítězné sumě přidá dalších 10 tisíc korun,“ vysvětlil původ peněz starosta Tomáš Spurný.

„Moc vám všem děkujeme, víme, že to nyní nemáte lehké. Věřím, že vás regionální výrobky potěší a snad i dodají potřebnou energii. Vydržte!“ uvedl při předávání dárků ředitel společnosti Sateza Roman Macek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…