Tábor: Bytes rekonstruuje domy v Kvapilově ulici, které stavěli „pétépáci“

01.12.2020 11:11

Městská společnost Bytes Tábor jako investor dokončuje v současné době investici do rekonstrukce obytného domu čp. Kvapilova 2111 – 13.

Tábor: Bytes rekonstruuje domy v Kvapilově ulici, které stavěli „pétépáci“
Foto: mesto-tabor.cz
Popisek: Tábor

Tím se završuje triptych investičních akcí do domů v lokalitě Kvapilovy ulice postavených za minulého režimu příslušníky PTP. „Při této příležitosti bychom chtěli připomenout, že v portfoliu městských domů, o které se společnost Bytes stará, nejsou jen panelové domy na městských sídlištích jako sídliště Nad Lužnicí nebo Pražského sídliště, ale i cihlové domy v ostatních částech města. V posledních letech se do těchto objektů investovaly nemalé finanční prostředky. V doprovodném videu připomínáme některé, podle nás zdařilé, rekonstrukce nejenom z letošního roku,“ uvedl jednatel Bytes Tábor Ondřej Semerák.

V roce 2018 zateplení obvodového pláště bytových domů čp. 2108-2110, ul. Kvapilova Tábor 3 091 437,25 Kč bez DPH
V roce 2019 zateplení obvodového pláště čp. 2123-2125, ul. Kvapilova, Tábor
3 064 751,45 Kč bez DPH
V roce 2020 zateplení obvodového pláště čp. 2111-2113, ul. Kvapilova, Tábor
3 488 916,08 Kč bez DPH

„V Kvapilově ulici se zároveň se zateplením domu provedla i renovace přístupových chodníků od páteřního chodníku podél silnice,“ uvedl jednatel Ondřej Semerák.

Husinecká ulice: U domu čp. 2064 v Husinecké ulici došlo v souběhu se stavbou k úpravě terénu tak, aby byla dešťová voda odvedena od objektu, navíc zde byla provedena redukce a úprava venkovních sušáků na prádlo. Investice zahrnula zateplení obvodového pláště (bez výměny oken), které spočívalo v aplikaci izolantu na obvodové zdivo a zateplení podlahy půdy a úpravě bezprostředního okolí domu

Vídeňská ulice: V objektech čp. 2761 a 2931 v ulici Vídeňská došlo navíc k výměně oken a střešní krytiny. U domu čp. 2931 byl v rámci snahy o vracení dešťové vody zpět do půdy zřízen vsakový objekt, přes který bude dešťová voda vracena zpět do půdy namísto odvodu do čistírny odpadních vod. V druhé etapě bude provedena také částečná rekultivace zahradní části přiléhající k domu.

Ve všech třech ulicích investice zahrnula zateplení obvodového pláště (bez výměny oken), které spočívalo v aplikaci izolantu na obvodové zdivo a zateplení podlahy půdy a úpravě bezprostředního okolí domu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…