Tábor: Květinová soutěž 2019

01.05.2019 19:03

Město Tábor vyhlašuje 13. ročník soutěže o nejhezčí květinovou výzdobu domu, bytu nebo provozovny, která je viditelná z veřejného prostranství.

Tábor: Květinová soutěž 2019
Foto: mesto-tabor.cz
Popisek: Tábor

Do soutěže se též mohou zapojit upravené předzahrádky a zahrádky provozoven, rodinných i bytových domů, které jsou viditelné z veřejného prostranství. Zájemci se mohou hlásit do 31. července 2019.

Do soutěže se může zapojit každý majitel či uživatel domu, bytu nebo provozovny v Táboře, jenž bude mít v době vyhodnocování soutěže fasádu vyzdobenou živými květinami nebo pnoucími dřevinami. Soutěž se také vztahuje na upravené předzahrádky a zahrádky provozoven, rodinných i bytových domů. Nezbytnou podmínkou je, aby výzdoba i zahrádky byly viditelné z veřejného prostranství.

Soutěží se v následujících kategoriích:

fasáda, okna domů či bytů v historickém centru Tábora (památková zóna)

zahrádka či předzahrádka viditelná z veřejného prostoru v Táboře

okna, balkony a lodžie u bytových domů zejména v sídlištní zástavbě

Všichni soutěžící, kteří poskytnou fotografii své květinové výzdoby, budou automaticky zařazeni do kategorie „internet – nejhezčí květinová výzdoba viditelná z veřejného prostranství“. Soutěžící, kteří se hlásí úplně poprvé, budou kromě výše uvedených kategorií hodnoceni i samostatně v kategorii „nováčci“.

Účastníci se do soutěže přihlašují sami do 31. července 2019.

Na přihlášky podané po tomto termínu nebude brán zřetel. Účastníci připojí k přihlášce jednu fotografii květinové výzdoby ve formátu.jpg a svůj kontakt. Poskytnutá fotografie bude sloužit jako podklad pro elektronické hlasování. Na webu města bude zveřejněna bez dalších podrobnějších údajů. Pokud nebude fotografie k přihlášce připojena, bude to považováno za nesouhlas s účastí v elektronickém hlasování.

Přihlášky je možné zasílat na e-mail: jana.lorencova@mutabor.cz nebo poštou na adresu Město Tábor, koordinátor Zdravého města a MA21, Žižkovo náměstí 2, 390 01 Tábor.

Tradičním partnerem květinové soutěže je VLASTA – zahrádkářské a chovatelské potřeby – Ing. Josef Matějíček, Tábor.

Potřebné formuláře lze stáhnout ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

7:37 Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

V rámci letošních oslav 770 let od první písemné zmínky o našem městě jsou pořádány akce v duchu OSL…