Tanvald: Gymnázium se stává fakultní školou Univerzity Karlovy

16.01.2020 20:21

Tanvaldskému gymnáziu se dostalo významného uznání, kdy na základě dlouhodobých vynikajících studijních výsledků jeho studentů bylo po splnění daných kritérií přijato do sítě Fakultních škol Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy v Praze.

Tanvald: Gymnázium se stává fakultní školou Univerzity Karlovy
Foto: Tanvald.cz
Popisek: Tanvald

Spoluprací tanvaldského gymnázia s nejvýznamnější vzdělávací institucí v České republice se otevírají nové možnosti pro studenty i pedagogy v podobě nadstandardního přístupu k informacím, vzdělávacím programům realizovaných fakultou a používání jejího špičkového vybavení, které slouží přírodovědnému výzkumu. Pedagogové školy se v rámci této spolupráce stávají partnery fakultních kateder a výzkumných týmů, a mohou se tak podílet na přípravě budoucích učitelů nebo participovat na výzkumu v oblasti přírodovědného vzdělávání a oborových didaktik.

Do budoucna tak škola získává možnosti snadnějšího přístupu k novým kvalitním učitelům pro výuku přírodovědných předmětů. Slavnostní předání titulu fakultní škola tanvaldskému gymnáziu proběhne v pátek 24. 1. 2020 v Praze na půdě Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy u příležitosti dne otevřených dveří této fakulty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…