Tanvald: Město vybudovalo horolezeckou stěnu

16.01.2020 7:34

V neděli 5. ledna se veřejnosti slavnostně otevřela nově vybudovaná horolezecká stěna ve sportovní hale. Hned na začátku ji požehnal příchovický kaplan p. Jiří Smolek.

Tanvald: Město vybudovalo horolezeckou stěnu
Foto: Tanvald.cz
Popisek: Tanvald

Stěna byla obklopena dětmi, které měly možnost se na místě přihlásit do horolezeckého kroužku pana Honzy Kuny pod SVČ Tanvald. Programu se ujal horolezecký oddíl TJ Jisky Tanvald, který letos slaví 40 let od založení. Návštěvníci se mohli kochat starými fotkami ze skal, které byly stylově zavěšeny na karabinkách, k tomu si dát pivo Českého ráje, zajezdit si na ekorotodřevořezu, vyřádit se v kreativním koutku nebo pořídit novou lezeckou výbavu. Závěr programu patřil přednášce Jirky Plisky o dálkových bězích na lyžích.

Pro veřejnost bude stěna otevřena ve středy od 19 do 22 hodin. Vstupné je formou permanentek (100 Kč dospělí, děti do 18 let zdarma), provozní řád najdete ZDE. Provoz je prozatímní, lezecký materiál si musí každý navštěvník nosit svůj. Uvidíme, jak se nám to tu rozleze, a dle potřeby budeme provoz upravovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

22:09 Frýdek-Místek hledá zubaře na vlastní pěst, za pohotovost nabízí dva miliony

Frýdek-Místek zaplatí zubařům, kteří budou sloužit pohotovostní služby. Po měsících jednání se zřizo…