Teplice: Nominujte kandidáty na Cenu města 2023

24.08.2023 7:29 | Tisková zpráva

Do 31. srpna 2023 můžete zasílat své návrhy kandidátů na Cenu města Teplice 2023. Ocenění se uděluje za dílo nebo činnosti, které přispěly k šíření dobrého jména našeho města.

Teplice: Nominujte kandidáty na Cenu města 2023
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Radnice v Teplicích

Cenu města Teplice uděluje Zastupitelstvo města Teplice v následujících oblastech: technické vědy, přírodní vědy, lékařské vědy a farmacie, společenské vědy, architektura a urbanismus, výtvarné umění a design, hudba, literární činnost, žurnalistika a publicistika, dramatické umění, výchova a vzdělávání, sport, mezinárodní spolupráce města, zásluhy o svobodu a demokracii, mimořádný přínos městu a in memoriam.

V září bude možnost následně udělovat hlas navrženým kandidátům prostřednictvím anketního nástroje na webových stánkách města.

Písemný návrh lze podat osobně na podatelně Magistrátu města Teplice, případně zaslat poštou na adresu Magistrát města Teplice, odbor kultury a sportu, nám. Svobody 2/2, 415 95 Teplice nebo e-mailem na adresu posta@teplice.cz či datovou schránkou: nmrb49w.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

O Vrběticích máte jasno

Paní Pekarová Adamová, případ byl odložen, tj. že se nepodařilo získat důkazy o spáchání tr. činu. A pokud je to jinak, proč příslušné orgány nezahájily tr. stíhání, trestní stíhání v nepřítpmnosti, nebo žádaly vydání atd.O vině rozhoduje soud, nikoliv policie nebo BIS. mŮŽETE MI PROSÍM ODPOVĚDĚT.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Louny sečou trávu způsobem šetrnějším k životnímu prostředí

10:04 Louny sečou trávu způsobem šetrnějším k životnímu prostředí

Jak pomoci k zadržení vody v půdě a v boji se suchem, je otázkou a pro města naléhavou výzvou. Kvůli…