Tibetská vlajka zavlaje na radotínské radnici

09.03.2017 9:16

Už od roku 2005 se radotínská radnice symbolicky připojuje k celosvětové akci „Vlajka pro Tibet“, již pořádá Spolek Lungta. Tibetská vlajka proto i letos zavlaje v pátek 10. března na budově radnice Městské části Praha 16, čp. 23 v ulici Václava Balého, v Praze-Radotíně.

Tibetská vlajka zavlaje na radotínské radnici
Foto: mcpraha16.cz
Popisek: Úřad městské části Praha 16

V loňském roce kampaň podpořilo 759 českých obcí, měst, městských částí či krajů, ale i celá řada škol a kromě různých organizací i mnoho občanů, kteří tak spontánně vyjadřují přímou podporu zemi, kde jsou několik desítek let porušována základní lidská práva.

„Naše Městská část Praha 16 se s filozofií celé akce ztotožňuje a vyvěšením vlajky na hlavní budově radotínské radnice si tak připomeneme osmapadesáté výročí povstání Tibeťanů proti čínské okupaci,“ uvedl starosta Městské části Praha 16 Mgr. Karel Hanzlík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.