Tišnov: Zrekonstruovaná Tatra posílí akceschopnost dobrovolných hasičů

05.04.2021 15:55

V pondělí 29.března starosta města Jiří Dospíšil slavnostně předal veliteli Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Tišnova Jaroslavu Musilovi zrekonstruované vozidlo Tatru 148 CAS 32. Tato cisterna plně nahradí dosluhující Tatru z roku 1968.

Tišnov: Zrekonstruovaná Tatra posílí akceschopnost dobrovolných hasičů
Foto: wikipedia
Popisek: Tišnov

Na rekonstrukci automobilu město Tišnov získalo dotaci ve výši 1 milion korun v rámci dotačního programu „Podpora jednotek sboru dobrovolných hasičů obcí Jihomoravského kraje na období 2017 - 2020“. Celkové náklady rekonstrukce činily 1 435 060 Kč. Zhotovitelem zakázky byl Milan Čapek, výroba a servis hasičské techniky, z Havlíčkůva Brodu.

Město Tišnov děkuje Jihomoravskému kraji za významnou podporu technického vybavení organizační složky města - Jednotky sboru dobrovolných hasičů města Tišnova. Poděkování rovněž patří všem aktivním členům jednotky za jejich dobrovolnou činnost při zabezpečení ochrany zdraví a majetku nás všech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…