Tradiční ples města Bruntál vynesl i peníze pro potřebné

21.02.2016 13:48

Dvaadvacátý ročník městského plesu v sobotu 13. února 2016 ve Společenském domě Bruntál představil osobité bruntálské ženy v roli tanečnic flamenca a v roli modelek. Skvělá kapela Tip Top band ze slovenské Skalice roztančila parket od první skladby. Hudební host Laďa Kerndl nezůstal své pověsti jazzové legendy nic dlužen a byl hlavní hudební hvězdnou večera.

Tradiční ples města Bruntál vynesl i peníze pro potřebné
Foto: bruntal.net
Popisek: Náměstí města Bruntál

Cimbálová muzika Burčáci pohladila po duši a potěšila návštěvníky lidovými písněmi z jižní Moravy.

Módní přehlídka společenských a večerních šatů bruntálské rodačky  - návrhářky Aleny Wilson působící v Praze, zaujala všechny návštěvníky. Šaty předváděly spolu s profesionálkami také reálné ženy z Bruntálu v roli modelek. Poděkování patří všem, kteří se na realizaci módní přehlídky podíleli: Martina Vodičková, Kosmetický salon Irena Chylíková, Zita Holá - Kadeřnictví Zita, koberec věnovala firma Leo Singer – KOBRA, šperky zapůjčilo Zlatnictví Assefová Marcela, fotograf Pavel Ivánek.

Výherce první ceny svou televizi věnoval

K vrcholům večera městského plesu patřila tombola a dražba zubaté žáby. Tuto část programu provázely bouřlivé reakce přítomných, kdy těsně před zahájením dražby zubaté žáby přinesl výherce hlavní ceny - televize JVC, svou cenu zpět a věnoval ji k dalšímu využití městu. Reagoval tak na výzvu  Martina Kolomého a sklidil velký potlesk a uznání přítomných.

Dražba zubaté žáby vynesla 33 tisíc korun

Přes deset zájemců pak přihazovalo částky do dražby zubaté žáby, která se vezla za sklem kamionu závodního jezdce Martina Kolomého v loňské Rallye Dakar. Plyšová figurka zelené žáby se stopami písku a šrámy z náročné rallye, spolu s fotografií Martina Kolomého, byla usazena v rámu ve formě obrazu.

Dražba se nesla ve veselém duchu. „Když ještě přihodíte, přidám i podpis,“ vyzýval dražitele Martin Kolomý. Obraz nakonec podepsal a stejně tak přidal podpis na velký balík s televizí její výherce a zároveň dárce.

Zubatá žába se vydražila za dosud nejvyšší částku, a to 33 tisíc korun. Výtěžek dražby společně s věnovanou televizí město rozdělí mezi sociální organizace v Bruntále.

Poděkování sponzorům:

Děkujeme všem živnostníkům, podnikatelům i firmám, které do tomboly přispěly hodnotnými věcnými dary.

ALFA CHROM servis s.r.o.
Assefová Marcela - Zlatnictví
Dr. Cáb František
Czasch, spol. s.r. o.
JANTAR, spol. s. r. o. Bruntál
Linaset a.s.
Modrá AUTOŠKOLA
MX-NET Telekomunikace, s.r.o.
Rozprýmová Marta
SVOVALTREND s r.o.
Teplo Bruntál a.s.
TS Bruntál, s.r.o.
Vodní záchranná služba Bruntál

Ještě jednou všem sponzorům děkujeme a těšíme se na spolupráci v příštím roce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…