Třebíč: Dárky z města mohou lidé koupit na novém e-shopu

20.02.2023 11:31 | Tisková zpráva

Chcete potěšit přátele hezkým dárkem z vašeho města? Nebo se chystáte na služební cestu a potřebujete obchodního partnera? Můžete využít nový e-shop Dárky z Třebíče, který je na webu Třebíč žije.

Třebíč: Dárky z města mohou lidé koupit na novém e-shopu
Foto: rep
Popisek: Třebíč

V e-shopu si vyberete z dárků pro ženy třeba hrníček s dřevěným víčkem s motivem rozety z baziliky sv. Prokopa, náušnice, látkové kapesníky nebo náramek s rozetou a věnováním. Pro muže manžetové knoflíčky a odznak města v dárkové krabičce, bloky s fotkami třebíčských památek na přebalu, propisky, flash disky, podložky pod SPZ nebo multifunkční nástroj pro kutily. Také pro děti je připraveno spousta zajímavých dárků, omalovánky, pexeso s třebíčskými památkami, vtipné ponožky a další. V sekci módní doplňky a oblečení najdete například tričko s nápisem Sejdeme se u Cyrila, hedvábný šátek s rozetou nebo kravatu, ve sportovním oblečení cyklistický dres nebo sportovní triko.

Jedinečným dárkem může být také bronzová replika středověké hrací kostky, včetně neotřelého stojánku. Kostka je jedním z archeologických nálezů, které se našly při rekonstrukci Karlova náměstí.

Objednání je velmi jednoduché, zaplatit pak můžete přes účet nebo přímo na pokladně v budově radnice na Karlově náměstí 104/55, kde si dárky rovnou vyzvednete.

E-shop ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

20:27 Varnsdorf: Poplatky za odpad a psa nyní vyřídíte z pohodlí domova. Město spouští portál občana

Neřešte úřední hodiny a neztrácejte čas u přepážky. Mějte místní poplatky jednoduše pod kontrolou a …