Třebíč: Na konci listopadu byly provedeny další opravy

30.11.2015 6:33

Pracovníci odboru dopravy a komunálních služeb Městského úřadu v Třebíči nechali v uplynulých dnech opravit autobusovou zastávku v Sokolí, chodník a zábradlí v Pocoucově, kanál na ulici Dobrovského a kanály a dešťové koryto na Soukupově ulici.

Třebíč: Na konci listopadu byly provedeny další opravy
Foto: rep
Popisek: Třebíč

„Autobusová zastávka v Sokolí byla ve velmi špatném stavu. Nechali jsme ji rozebrat na skelet, ten byl ošetřen a nově obložen palubkami včetně konzervačního nátěru. Původní krytina ze zrezivělého vlnitého plechu byla nahrazena krytinou z plechových dílů. Nechali jsme vyčistit také betonovou podlahu, doplnili okapní lištu. Plocha před zastávkou byla zpevněná asfaltovým recyklátem. Na zastávce jsme nechali udělat ohraničenou plochu pro plakáty, která je označená cedulkou reklama,“ popsal práce na opravě zastávky místostarosta Vladimír Malý.

Na Soukupově ulici byly opraveny kanály na dešťovou vodu a koryto z betonových prefabrikátů. Horní díly šachet u kanálů jsou nové, kolem šachet je nový beton a asfalt. Také kanál na ulici Dobrovského je opraven, Celá šachta byla zbořená, takže oprava je kompletní. Nové dno, skruž, napojení na přípojku, rošt i úprava povrchu okolo kanálu.

„V Pocoucově jsme na přání obyvatel nechali oplotit zvednuté zábradlí a doplnit chybějící chodník. Při této práci byl opraven i kus původního chodníku,“ dodal Malý.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…