Třebíč: Se starým číslem se na některé odbory nedovoláte

11.08.2018 16:54

Z důvodů modernizace telefonní ústředny na městském úřadě a městské policii budou na některých odborech od pondělí 13. srpna nová telefonní čísla.

Třebíč: Se starým číslem se na některé odbory nedovoláte
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Zařízení z roku 1997 již vykazuje známky opotřebení a v rámci zachování telefonní dostupnosti bylo rozhodnuto, že dojde k obnově telefonní ústředny. Změna se dotkne šesti čísel po předvolbě. Dojde tak ke sjednocení telefonních čísel na městském úřadě a městské policii.

Změna čísel se bude dotýkat především odborů sídlících na horní budově na Masarykově náměstí 116/6. Konkrétně půjde o tyto odbory nebo oddělení – Správní činnosti, Městská policie, Vnitřní správa, Obecní živnostenský úřad, Sociální věci, Životní prostředí a Finanční odbor – exekuce.

Veškeré změny budou probíhat o víkendu a občané nepocítí žádné omezení. Veškerá nová telefonní čísla budou během víkendu změněna na webových stránkách města (ZDE).

Klienti, kteří vytočí staré telefonní číslo, budou v telefonu informování o změně čísla a odkázání na web města nebo na informace městského úřadu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

16:31 Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

Na třídě 9. května provádějí zaměstnanci Technických služeb Tábor (TST) od 2. května 2024 ošetření k…