Třebíč: V Kočičině jsou nové povrchy

15.06.2019 15:55

Od půlky dubna se řidiči, chodci i místní obyvatelé ve Zdislavině ulici potýkali s dopravním omezením. Město zde opravovalo povrch silnice včetně nábřežní zdi. Od pátku 14. června je Kočičina bez omezení.

Třebíč: V Kočičině jsou nové povrchy
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Ve Zdislavině ulici proběhla kompletní oprava asfaltových povrchů včetně přilehlých dlážděných ploch. Také došlo ke zpevnění nábřežní zdi podél potoka a následně k osazení nového zábradlí.

Nově jsou tu umístěny zpomalovací retardéry, které mají za cíl zklidnit dopravu v této lokalitě a zároveň zvýšit bezpečnost chodců.

„Uvědomujeme si, že parkování v této lokalitě je značně komplikované. Proto jsme se rozhodli, že v dohledné době zde zavedeme nový režim parkovacích karet pro místní rezidenty,“ přiblížil plány místostarosta Vladimír Malý. „Chtěl bych poděkovat všem místním obyvatelům, kteří měli toto omezení před svými domy a také všem občanům, kteří tudy denně chodí, že respektovali dopravní značení a také pokynů pracovníků na stavbě,“ vyjádřil poděkování místostarosta Malý.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Vítězové okresních olympiád se setkali na radnici

10:28 Jablonec nad Nisou: Vítězové okresních olympiád se setkali na radnici

Jablonecká náměstkyně primátora pro oblast humanitní přivítala v obřadní síni vítěze okresních kol v…