Třinec: Hodinky s SOS tlačítkem přispějí seniorům k pocitu jistoty

22.07.2020 16:01

Dovolená v klidu a s pocitem jistoty, že je postaráno o vaše rodiče či prarodiče? Službu Anděla Strážného můžete využít i v Třinci.

Třinec: Hodinky s SOS tlačítkem přispějí seniorům k pocitu jistoty
Foto: archív autora
Popisek: Třinec

Pokud si chcete letošní dovolenou užít bez obav a starostí, kdo vás zastane v případě, že budou vaši rodiče nebo prarodiče v době vaší nepřítomnosti potřebovat pomoc, zavolejte si na pomoc službu Anděla Strážný. Ten nabízí moderní tísňovou péči, která chrání zdraví a životy, dává pocit jistoty a bezpečí 24 hodin denně, 365 dní v roce.

Prostřednictvím SOS tlačítka na hodinkách, které v současné době organizace Anděl strážný zapůjčujeme zdarma, řeší krizové situace seniorů, osob se zdravotním postižením i dlouhodobě nemocných. Jejich rodinám dají klid a vědomí, že je o jejich blízké postaráno v době, kdy jsou v zaměstnání nebo jedou na zaslouženou dovolenou.

Hodinky s SOS tlačítkem jsou napojeny na dispečink, kde vyškolení profesionálové člověku zajistí okamžitou pomoc v krizových situacích jako je například pád, zhoršení zdravotního stavu, nevolnost, napadení, panická úzkost apod.

Dopřejte si dny bez starostí o vaše blízké. Zavolejte na tel. 778 411 736 a domluvte si osobní setkání u vás doma se sociální pracovnicí paní Bc. Jarmilou Kretkovou. Postará se o zajištění služby pro vaše rodiče či prarodiče, kteří si budou moci hodinky ihned vyzkoušet a službu začít využívat. Můžete volat i bezplatně +420 800 603 030.

Službu najdete na ulici Smetanově 523 v Třinci – Starém Městě a více se o ní dovíte ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…