Třinec: Hřiště v Kojkovicích má novou dopadovou plochu

10.08.2022 8:36 | Tisková zpráva

Veřejné dětské hřiště s novou dopadovou plochu v Kojkovicích včetně nové lavičky převzala v pátek 22. července Správa tělovýchovných a rekreačních služeb města Třince. Město do vylepšení a doplnění tohoto hřiště investovalo zhruba 360 tisíc korun.

Třinec: Hřiště v Kojkovicích má novou dopadovou plochu
Foto: archív autora
Popisek: Třinec

„Hřiště v Kojkovicích je dalším z příkladů postupné nové výstavby, obnovy či doplňování dětských hřišť. Ty vznikají nejen v centru města, ale nezapomínáme ani na příměstské části Třince. Loni jsme otevírali nové hřiště na Náměstí Míru, letos pak v Osůvkách. Z doplnění o nové prvky se těší děti například na hřišti na Kamionce,“ uvedl náměstek primátorky Ivo Kaleta.

Městu záleží na tom, aby si měly děti kde hrát a hýbat se. V letech 2019 až 2022 investoval Třinec do výstavby nových do hřišť a herních prvků cca 14 milionů korun. O nová hřiště či prvky je potřeba se starat a nejde o malé částky. Náklady na opravy a údržbu všech dětských hřišť, fotbalového a atletického hřiště a herních prvků v lesoparku dosáhly v letech 2019 až 2022 téměř 27 milionů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Podzemí domu Kalich nabízí nová turistická lákadla

7:37 Litoměřice: Podzemí domu Kalich nabízí nová turistická lákadla

Se začátkem právě zahájené nové turistické sezony přichází město Litoměřice s novinkou, jež má ambic…