Třinec: Rekonstrukce nadjezdu vstupuje do finální fáze

23.08.2022 14:27 | Tisková zpráva

Rekonstrukce nadjezdu se postupně chýlí ke svému závěru. Ke zprůjezdnění by mělo dojít 15. září 2022. V polovině srpna skončily práce na zásypech přechodové oblasti jedné z opěr a na přechodové desce, dokončené byl římsy na předmostí ze strany od Třineckých železáren a taktéž na mostě.

Třinec: Rekonstrukce nadjezdu vstupuje do finální fáze
Foto: archív autora
Popisek: Třinec

Průběžně pokračují sanační práce na opěrných zdech a nosné konstrukci mostu, dokončují se římsy v předmostí ze strany od města, práce na zesílení vloženého pole, izolace mostu a její ochrana litým asfaltem. Probíhají zásypy předmostí jako podklad pod vozovkové vrstvy, montují se obrubníky, zábradelní svodidla a odvodnění.

Do konce srpna skončí všechny betonářské, izolatérské a sanační práce na mostě. Začne pokládka asfaltových vrstev a budou probíhat montáže dalších obrubníků. Dokončovat se budou nátěry betonových konstrukcí, montáž zbývajících zábradelních svodidel. Počátkem září začne fáze dokončovacích prací a terénní úpravy.

Aktuální omezení dopravy pod nadjezdem ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Karlovarská deklarace požaduje urychlenou elektrifikaci trati na Norimberk

19:06 Cheb: Karlovarská deklarace požaduje urychlenou elektrifikaci trati na Norimberk

Výsledkem česko-bavorsko-saského summitu o přeshraniční dopravě, který se za účasti českého ministra…