Třinec se připojí k Národnímu týdnu manželství

11.02.2018 19:02

Týden věnovaný manželství proběhne od 12. do 20. 2. 2018 opět i v Třinci. Veřejnost se může těšit na několik akcí, které připravilo město Třinec ve spolupráci s příspěvkovými a církevními organizacemi.

Třinec se připojí k Národnímu týdnu manželství
Foto: wikipedia
Popisek: Třinec

Společným cílem všech akcí je podpořit důležitost manželství a propagovat iniciativy zaměřené na rozvoj manželských vztahů. V České republice proběhne Národní týden manželství letos již podvanácté a provázet ho bude motto „Manželství bez mýtů“.

Dobré manželství není samozřejmost – připomeňme si proto společně, že o manželství je třeba pečovat. Národní týden manželství bude v Třinci zahájen promítáním filmu s názvem „Co jsme komu udělali?“ v pondělí 12. 2. od 15:00 hodin v kině Kosmos. Akce je zdarma a během představení Knihovna Třinec zajistí hravý program pro děti ve věku 3 - 10 let.

Ve středu 14. 2. od 17:00 hodin je možné se také zúčastnit přednášky na téma „Sedm principů spokojeného manželství“, která proběhne v sále Církve adventistů v Lyžbicích a je zdarma. V sobotu 17. 2. od 19:00 hodin mohou manželé oslavit svátek sv. Valentýna v komplexu STARS. Na krytém bazénu si užijí romantické plavání při svíčkách, v sauně objeví kouzlo společného saunování za zvýhodněnou cenu, a v restauraci STARS si mohou pochutnat na speciálním Valentýnském menu. V neděli 18. 2. od 9:30 hodin budou mít manželské páry možnost obnovit své svatební sliby na bohoslužbě SCEAV v evangelickém kostele na Frýdecké ulici.

Hlavní bod programu bude zároveň zakončením Národního týdne manželství. Proběhne v úterý 20. 2. od 17:00 hodin besedou známé vztahové poradkyně Mgr. Mileny Mikulkové, na téma „Žijí ženatí muži déle?“. Akce je zdarma a během přednášky Knihovna Třinec zajistí opět program pro děti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…