Trutnov: Revitalizace Zelené Louky - lidé zapíchli přes 300 špendlíků s nápady

22.04.2022 21:11 | Tisková zpráva

Zhruba od poloviny března do poloviny dubna se mohli občané Trutnova zúčastnit první fáze sběru dat k revitalizaci Zelené Louky. Brzy začne druhá fáze.

Trutnov: Revitalizace Zelené Louky - lidé zapíchli přes 300 špendlíků s nápady
Foto: virtualczech.cz
Popisek: Náměstí v Trutnově

Celkem 329 špendlíků zapíchli trutnovští občané do mapy Zelené Louky, a sdělili tak radnici své podněty na různá zlepší a zkrášlení tohoto největšího trutnovského sídliště. V první části průzkumu zazněly nápady například na vybudování cvičebních prvků pro dospělé, úpravu vzhledu kruhového objezdu, přidání laviček, vybudování parkovišť a mnoho dalšího. „Děkuji všem, kteří přispěli svým podnětem. Díky špendlíkům zapíchnutým do mapy se budou průzkumníci v problematice lépe orientovat a otázky, které budou od příštího týdne obyvatelům Zelené Louky klást, budou přesněji cílené. Věřím, že i druhá část průzkumu se setká se zájmem občanů, a že z odpovědí vytěžíme co nejvíce. Pokud můžete, zapojte se,“ vyzývá k zapojení do průzkumu Michal Rosa, starosta města Trutnova.

Na první fázi sběru dat k revitalizaci sídliště naváže v termínu od 25. dubna do 8. května druhá část, a to terénní sběr informací. „Obyvatelé Zelené Louky v daných dnech mohou potkat terénní pracovníky, kteří se jich budou vyptávat na pár otázek, nebo je uvidí, jak pořizují fotky, videa či jiné záznamy. Všechny tyto informace a podklady poslouží pro přípravu architektonicko-urbanistické studie,“ vysvětluje Dominika Potužáková, zpracovatelku průzkumu. Následovat bude 3. fáze, a to dotazník dostupný jak v tištěné, tak v on-line podobě. Lidé by jej mohli začít vyplňovat na přelomu května a června.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Karlovarská deklarace požaduje urychlenou elektrifikaci trati na Norimberk

19:06 Cheb: Karlovarská deklarace požaduje urychlenou elektrifikaci trati na Norimberk

Výsledkem česko-bavorsko-saského summitu o přeshraniční dopravě, který se za účasti českého ministra…