Trutnov: Stadion na Frimlovce i nové volejbalové kurty jsou hotové

08.11.2020 15:32

Zrekonstruovaný stadion a nové volejbalové kurty. Dva projekty, které město Trutnov v letošním roce zahájilo a úspěšně dokončilo. Celkem do těchto dvou sportovních zázemí radnice investovala 23 milionů korun.

Trutnov: Stadion na Frimlovce i nové volejbalové kurty jsou hotové
Foto: Miloš Šálek
Popisek: Trutnov, Krakonošovo náměstí

Další dvě významné investiční akce tohoto roku jsou hotové. Město Trutnov se na jaře pustilo do rekonstrukce stadionu při ZŠ R. Frimla. Kompletně zde opravilo atletický ovál, vybudovalo novou tribunu, nové multifunkční hřiště a dětské hřiště pro žáky chodící do družiny. „Zároveň zde vzniklo nové sociální zázemí se skladem a fotbalové hřiště s umělou trávou,“ upřesňuje Ivan Adamec, starosta města Trutnova a dodává, že „bohužel kvůli současné koronavirové situaci jej první žáci vyzkouší až po obnovení výuky. Doufáme, že se tak stane brzy.“ Rekonstrukce sportovního stadionu stála 17,5 milionů korun.

Dalším letošním projektem bylo vybudování zcela nového zázemí pro trutnovské volejbalisty. Původní kurty musely ustoupit rekonstrukci SVČ a volejbalisté tak byli dočasně bez zázemí. „Nový volejbalový areál jsme postavili na České čtvrti vedle Rákosníčkova hřiště. Vybudovaly se zde dva antukové kurty s oplocením a zázemí pro sportovce, tedy šatny, sprchy a menší klubovna,“ vysvětluje Ivan Adamec, starosta města Trutnova. Kurty za necelých 5,5 milionů korun bude spravovat volejbalový oddíl Lokomotivy Trutnov, kterému bude areál předán příští týden.

Dodavatelem stavby obou investičních akcí byla společnost Sport-Technik Bohemia, s. r. o.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Začíná stavba vodovodu a kanalizace v Malesicích, hotovo bude do léta 2027

19:27 Plzeň: Začíná stavba vodovodu a kanalizace v Malesicích, hotovo bude do léta 2027

Plzeňská vodárna zahájila stavbu kompletní realizace nové veřejné infrastruktury v plzeňském městské…