Turistický web Zlína se líbil. Skončil čtvrtý

12.04.2017 16:45 | Zprávy

Líbil se i odborné porotě. Město Zlín se umístilo s webem www.ic-zlin.cz na čtvrtém místě v celorepublikové soutěži turistických portálů, která byla pořádána v rámci soutěže Zlatý erb. Tu vyhlašuje Ministerstvo pro místní rozvoj ČR.

Turistický web Zlína se líbil. Skončil čtvrtý
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Jde o úspěch, kterého si velmi ceníme. Od turistů i dalších návštěvníků webu máme řadu příznivých ohlasů, to ale nezaručuje také přízeň odborníků. V tomto případě se ale líbil i jim,“ konstatovala Eva Manišová, vedoucí Oddělení cestovního ruchu a informací magistrátu, které městský turistický portál provozuje.

Předností turistického webu www.ic-zlin.cz je to, že nabízí komplexní informace. Návštěvníci se zde mohou seznámit jak s aktuálními nabídkami kulturních, společenských či sportovních akcí, tak i s atraktivitami města a jeho okolí. Jeho součástí jsou také praktické informace, třeba o tom, kde se dobře najíst, ubytovat nebo kam zajít s dětmi za zábavou. „Snažíme se dělat stránky uživatelsky vstřícné,“ ujistila Eva Manišová.

Prvenství ve srovnání turistických webu si odnesla Praha, druhé a třetí místo obsadila lázeňská města, Karlovy Vary a Mariánské lázně.

Web www.ic-zlin.cz je dalším oceňovaným komunikačním produktem zlínské radnice. Hned několik cen z celorepublikových soutěží už získal měsíčník Magazín Zlín, portál www.zlin.eu zase patří dlouhodobě mezi nejlépe hodnocené v rámci Zlínského kraje.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Veronika Vrecionová byl položen dotaz

ODS už není, co bývala

ODS bývala k EU dost kritická, dnes je to naopak. Navíc jste se spojili s dost eurofederalistickými stranami. Je vám jasné, že jste tak pro řadu lidí, včetně mě, kvůli tomu nevolitelní? A že tím nahráváte konkurenci? Proč nekandidujete samostatně? Já třeba k eurovolbám nepůjdu, protože není koho vol...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou hledá ředitele divadla

7:04 Jablonec nad Nisou hledá ředitele divadla

Městské divadlo v Jablonci nad Nisou hledá nového ředitele. Správní rada divadla vyhlásila výběrové …