Turnov: Automobil městské sportovní v kompletní sestavě

18.01.2023 14:36 | Tisková zpráva

V těchto dnech dorazila na Městskou sportovní Turnov, s.r.o. sestava přepravních kontejnerů, která doplňuje užitkový automobil IVECO. Toto vozidlo funguje ve službách organizace od loňského září.

Turnov: Automobil městské sportovní v kompletní sestavě
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Celkem vůz nyní disponuje šesti kontejnery. Čtyři slouží pro odvoz bioodpadu jako je tráva, listí, větve, jeden kontejner je velkoobjemový pro odvoz komunálního odpadu z Maškovy zahrady a jeden kontejner bude využit pro přepravu sypkých a ostatních materiálů. „Náklady na všech šest kontejnerů byly ve výši 350 tis. korun bez DPH. Jsme rádi, že už máme vše pohromadě, na trhu je příslušenství nedostatek, od objednávky k dodání uběhlo více jak šest měsíců,“ sdělil technik městské sportovní Pavel Mikeš.

Jak pokračoval, pořízením kontejnerů se ulehčí logistika odvozu, převozu všech odpadů, materiálů a techniky z devíti středisek Městské sportovní Turnov. Svoz kontejnerů bude zajišťovat již zmíněné vozidlo IVECO Daily, které bylo za tímto účelem pořízeno v předchozím roce. V plánu má organizace rovněž komerční využití kontejnerů, podmínky se připravují a veřejnost bude včas informována.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…