Turnov: Cyklostezka podél Jizery je plně k dispozici

26.02.2014 7:27

Cyklostezka z Turnova do Dolánek, ale i na Loužek a k Bartošově peci, je díky letošním příznivým klimatickým podmínkám k dispozici mnohem dříve než v letech minulých.

Turnov: Cyklostezka podél Jizery je plně k dispozici
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Již na počátku ledna 2014 upravili pracovníci Technických služeb Turnov díky počasí svoji techniku, sundali z ní sněhové radlice a namontovali kartáče, vzali do rukou košťata a pustili se do úklidu cyklostezky vedoucí z Turnova. Vyhověli tak požadavkům občanů a na konci února je asfaltová stezka podél náhonu a komunikace z Dolánek na Loužek a z Dolánek k Bartošově peci plně k dispozici pro pěší, cyklisty či bruslaře na in-linech. „Počasí a stav cyklostezky přímo vybízí k procházkám či sportování. Jen je potřeba si uvědomit, že  cyklostezka slouží skutečně všem a pohyb na ní vyžaduje od všech ohleduplnost a notnou dávku tolerance,“ uvedl starosta města Tomáš Hocke.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: turnov.cz

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: Na setkání za hokejkou představíme návrh smyslové zahrady

22:05 Kopřivnice: Na setkání za hokejkou představíme návrh smyslové zahrady

Prostor za „hokejkou“ čekají velké změny, na místě asfaltové plochy poblíž sociálně terapeutických d…