Turnov: Cyklostezka podél Jizery je plně k dispozici

26.02.2014 7:27 | Zprávy

Cyklostezka z Turnova do Dolánek, ale i na Loužek a k Bartošově peci, je díky letošním příznivým klimatickým podmínkám k dispozici mnohem dříve než v letech minulých.

Turnov: Cyklostezka podél Jizery je plně k dispozici
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Již na počátku ledna 2014 upravili pracovníci Technických služeb Turnov díky počasí svoji techniku, sundali z ní sněhové radlice a namontovali kartáče, vzali do rukou košťata a pustili se do úklidu cyklostezky vedoucí z Turnova. Vyhověli tak požadavkům občanů a na konci února je asfaltová stezka podél náhonu a komunikace z Dolánek na Loužek a z Dolánek k Bartošově peci plně k dispozici pro pěší, cyklisty či bruslaře na in-linech. „Počasí a stav cyklostezky přímo vybízí k procházkám či sportování. Jen je potřeba si uvědomit, že  cyklostezka slouží skutečně všem a pohyb na ní vyžaduje od všech ohleduplnost a notnou dávku tolerance,“ uvedl starosta města Tomáš Hocke.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: turnov.cz

MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

eurokomisař

Dobrý den, když tak kritizujete potencionální nominanty na eurokomisaře, máte dojem, že ANO to s Jourovou ,,vyhrálo"? Já si třeba nejsem vědom toho, že by pro ČR něco udělala, otázkou taky je, zda je pro nás jako občany tato funkce nějak důležitá, co vlastně ten eurokomisař může udělat, když je to j...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Město podpořilo pacienty s roztroušenou sklerózou

7:37 Jihlava: Město podpořilo pacienty s roztroušenou sklerózou

Na parkánu v ulici Hradební ode dneška rostou slunečnice. Zástupci vedení města, neziskové organizac…