Turnov: Koupaliště má novou vodní atrakci a zavádí ranní plavání

18.07.2022 12:26 | Tisková zpráva

Nový vodní prvek byl o víkendu instalován na koupališti v Maškově zahradě.

Turnov: Koupaliště má novou vodní atrakci a zavádí ranní plavání
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Super novinka přinese další porci zábavy, a to nejen v letních měsících. Důmyslně spojené části jde rozložit a po sezóně využít i při plavecké výuce v bazénu na Výšince. Vodní prvek je 17 metrů dlouhý a skládá z několika komponentů, které jsou mezi sebou navzájem propojené. Cílem atrakce je zdolat všechny překážkové části a dostat se na konec. Zadarmo to rozhodně není a člověk musí pořádně zapojit svůj stabilizační systém. Motivující, zábavná a ještě posilující tělo – to je nová atrakce!

Anketa

Líbí se vám výstava zničené techniky Ozbrojených sil Ruské federace na pražské Letné?

4%
96%
hlasovalo: 25317 lidí

Velkým plusem bylo, že se již při montáži bazénu v Maškově zahradě pamatovalo na možnost připevnění nějaké atrakce, takže byl uvnitř nerezové vany instalován záchytný systém, který byl v tuto chvíli plně využitý.

První týden bude atrakce v jakémsi testovacím režimu, v neděli 24. července ji čeká křest. Křest bude spojený s tanečním vystoupením školy ILMA a pro děti bude připraven program v podání Žluté ponorky. Vše vypukne od 14 hodin.

Koupaliště však není jen o zábavě, tobogánech a skákání do vody. Městská sportovní Turnov myslí i na plavce, kteří chtějí v rámci udržení své kondice pouze plavat a potřebují klid a dostatek prostoru. Proto se od pondělí 18. července zavádí ranní plavání. Ranní plavání bude fungovat 3x v týdnu – pondělí, středa, pátek, vždy od 7:00 do 8:30 hodin. Vstup bude možný z boku areálu (směrem k tobogánům), návštěvník bude naveden informačním panelem. Vstupné na dopolední plavání bude 50 korun.

Tým Maškovy zahrady se na Vás moc těší!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Blíží se rekonstrukce severních teras a Žižkových sadů

19:27 Hradec Králové: Blíží se rekonstrukce severních teras a Žižkových sadů

Severní terasy a Žižkovy sady v centru Hradce Králové jsou opět blíže celkové rekonstrukci. Radní na…