Turnov: Májová slavnost rozezní náměstí

22.04.2022 6:32 | Tisková zpráva

Město Turnov si vás dovoluje pozvat na Májovou slavnost, která se odehraje v neděli 8. května 2022 od 14 hodin na náměstí Českého ráje v Turnově. Slavnost je součástí oslav 750 let od první písemné zmínky o Turnovu.

Turnov: Májová slavnost rozezní náměstí
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Májová slavnost, kterou město Turnov pořádá ve spolupráci s HZS Libereckého kraje, hasičskými sbory regionu a turnovskými organizacemi, se koná u příležitosti Dne vítězství, Dne matek a v neposlední řadě k svátku svatého Floriána, který je patronem hasičů.

Můžete se těšit na koncert místních kapel Vanity, Waldovy Matušky a What The Funk, historický hasičský útok a mnoho dalšího. Na náměstí bude k nahlédnutí hasičská technika, ale také stánky turnovských organizací nebo města Turnov. Zajištěn je program pro děti a také občerstvení.

Slavnostní odpoledne vyvrcholí v 17 hodin pietní vzpomínkou v Skálově ulici.

Starosta města v souvislosti s Dnem vítězství vyhlašuje tradiční kampaň Vlajka pro republiku. Nabízí obyvatelům města české státní vlajky a vybízí k jejich vyvěšení na budovách a domech ve městě. Vlajku si můžete vyzvednout na sekretariátu vedení města (budova radnice, kancelář č. 222) v úřední dny 8:00 - 12:00 a 13:00 - 17:00 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…