Turnov: Měto nabízí k pronájmu prostory v pasáži u radnice

16.08.2022 6:32 | Tisková zpráva

Městský úřad Turnov nabízí nové prostory pro řemeslnou nebo rukodělnou výrobu a prodej vlastních výrobků v pasáži vedle radnice. Předpokládaný termín pronájmu je od ledna 2023.

Turnov: Měto nabízí k pronájmu prostory v pasáži u radnice
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Zcela nové prostory čekají na své nájemce v nové pasáži vedle turnovské radnice. Vznikají dvě dílny, dílna s obchodem a obchod s galerií v prvním nadzemním podlaží. Galerie bude umístěna ve druhém nadzemním podlaží a propojena s jedním z obchodů. Pronájem všech prostor bude možný od ledna příštího roku.

V pasáži by měla vzniknout tzv. Zlatnická pasáž, město Turnov preferuje společný záměr více řemeslníků, s tím také různorodost řemesel. Zároveň je možný další podnájem, tedy střídání různých řemeslníků v dílnách. Vyhlášená cena pronájmu se odvíjí od umístění konkrétní dílny nebo obchodu.

Podrobný popis jednotlivých prostor a podmínky pronájmu naleznete ZDE. Nabídky podávejte v uzavřené obálce označené „pronájem NP – Zlatnická pasáž“ nejdéle do 31. srpna 2022 do 12 hodin na podatelnu Městského úřadu Turnov, Antonína Dvořáka 335.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.