Turnov: Nákupy pro turnovské seniory zajistí dobrovolníci ADRY

15.03.2020 19:03

Město Turnov ve spolupráci s humanitární organizací ADRA a prodejnou Billa v Turnově budou od úterý 17. března zajišťovat svým občanům bezplatnou distribuci potravin a léků.

Turnov: Nákupy pro turnovské seniory zajistí dobrovolníci ADRY
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Tato služba bude poskytována seniorům a všem potřebným, kteří z preventivních důvodů zůstávají v domácím prostředí a nejsou schopni využít běžných forem nákupů ( např. on-line nákupy).

Své objednávky s uvedením Vašeho jména a přesné adresy, můžete zavolat na telefonní číslo 605 254 555. A to každý všední den od 9:00 do 15:00 hodin. V případě, že bude telefonní linka přetížená, ozve se Vám koordinátorka pomoci nazpět. Nákup, který si objednáte, Vám bude doručen následující den.

Z důvodu Vaší bezpečnosti Vám bude nákup předán bezkontaktně.  O celém postupu budete detailně informováni v průběhu telefonického hovoru nebo v aktuálních informacích uveřejněných nawww.adraturnov.cz. Tuto službu nelze poskytovat těm, kteří onemocněli  COVID 19.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…