Turnov: Ocenění pro nejlepší zástupkyni ředitele

13.10.2018 12:47

Kreativní, nápadití, obětaví, pracovití, energičtí, důslední, erudovaní, ochotní, loajální, oddaní své práci, laskaví, spravedliví, pečliví a také skvělí organizátoři a manažeři – takoví jsou podle nominací držitelé Zlaté karabiny 2018, tradiční soutěže o nejlepšího zástupce ředitele školy.

Turnov: Ocenění pro nejlepší zástupkyni ředitele
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Nominovali především ředitelé škol, ale také pedagogické sbory, žáci, rodiče i zřizovatelé, a to od dubna do září. Napětí trvalo do 9. října, kdy na konferenci „o zástupcích pro zástupce“ v důstojném prostředí zastupitelského sálu Magistrátu Hlavního města Prahy převzalo za zvuku fanfár ocenění 5 „Supermanů mezi zástupci“, jak se vyjádřil jeden z členů poroty.

Mezi pěti oceněnými byla také usměvavá a energická Mgr. Radmila Laudová, zástupkyně ředitele ze Základní školy Turnov, 28. října.  Cenu za mimořádný počin získala díky řadě akcí, které pro školu organizuje.

Ocenění Zlatá karabina 2018
Nominovat do 6. ročníku Zlaté karabiny bude možné opět od 1. dubna 2019, slavnostní vyhlášení proběhne 15. 10. 2019 na Mariánském náměstí v budově Magistrátu Hlavního města Prahy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.