Turnov: Projekt Místní akční plány rozvoje vzdělávání (MAP) pokračuje

06.08.2022 8:38 | Tisková zpráva

V současné době probíhá v Turnově a okolí v pořadí již třetí projekt MAP nazvaný MAP Turnovsko III, který je spolufinancován z prostředků Evropské unie a potrvá do 31. srpna 2023.

Turnov: Projekt Místní akční plány rozvoje vzdělávání (MAP) pokračuje
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Základem je stále spolupráce v oblasti vzdělávání, zapojené jsou opět všechny MŠ, ZŠ i ZUŠ v rámci ORP Turnov. Na konci dubna proběhlo první setkání Řídicího výboru, ve kterém je zastoupeno 19 odborníků z oblasti školství, byla aktualizována organizační struktura, Statut, Jednací řád apod.

V průběhu května a června zahájily svoji činnost také 4 povinné pracovní skupiny – pro financování, pro rovné příležitosti a pro čtenářskou i matematickou gramotnost. V červnu měly školy možnost aktualizovat své investiční záměry, což probíhá pravidelně 1x za 6 měsíců ve spolupráci se zřizovateli zapojených škol. Aktualizovanou tabulku investic pak bude schvalovat Řídicí výbor na svém dalším jednání v srpnu 2022.

Informace o projektu, dokumenty k připomínkování i kontakty jsou uvedené na stránkách ZDE, jsme i na Facebooku ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

7:37 Jihlava: Blíží se zápisy do mateřských škol

Zápisy do školek Mozaika, Demlova 28 a Nad Plovárnou se uskuteční ve dnech 6. a 7. května. Volných j…