Turnov: Úspěšná prezentace na veletrhu Euroregiontour 2019

18.03.2019 20:21

Ve dnech 14. -16. 3. 2019 proběhl v Eurocentru v Jablonci nad Nisou 19. ročník mezinárodního veletrhu Euroregiontour 2019.

Turnov: Úspěšná prezentace na veletrhu Euroregiontour 2019
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Návštěvníci veletrhu zde našli zajímavou turistickou nabídku krajů, regionů, měst a obcí České republiky i sousedních států (Polsko a Německo), nabídku cestovních a dopravních kanceláří, lázní a wellness, památek, center volnočasových aktivit a dalších subjektů z oblasti cestovního ruchu. V rámci veletrhu svoji nabídku představilo na 40 vystavovatelů a více než 55 řemeslníků a regionálních výrobců.

Zajímavý a bohatý byl i doprovodný program jak pro odborníky tak pro veřejnost. Velmi poutavá byla čtvrteční studijní cesta pro odborníky, která v letošním roce vedla za poznáním Jizerských hor. V rámci bohatého celodenního programu, který trval až do večerních hodin, účastníci navštívili Českou mincovnu v Jablonci nad Nisou, závod Dehoa Albrechtice s. r. o či rozhlednu Královka v Janově nad Nisou. Netradiční program ve formě her byl připraven ve městě Liberci.

Akce Český ráj dětem

Páteční a sobotní doprovodný program zahrnoval kulturní program pro děti i dospělé, ochutnávky prodejců regionálních produktů a odborné přednášky včetně soutěžní prezentace škol na téma - Zážitková turistika s využitím tradičního řemesla v cestovním ruchu dané destinace. Zajímavý byl i komponovaný pořad s příběhy mistrů svých oborů a tradičních řemesel.

V rámci doprovodného programu proběhlo i setkání informačních center Libereckého kraje. Prezentace našeho „turnovského íčka“ zaujala bohatou kulturní nabídkou i množstvím propagačních materiálů a především připravovanou výstavou na téma husitství na hradě Valdštejně. Turnov též prezentoval akci Český ráj dětem, která v letošním roce bude již po šestnácté, poslední sobotu v dubnu, zahajovat turistickou sezónu na Turnovsku a v Českém ráji. Připravená bohatá nabídka propagačních materiálů a map uspokojila na stánku Českého ráje všechny zájemce. A zájem ze strany návštěvníků veletrhu byl opravdu veliký.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

13:37 Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

V Divadelní restauraci je opět živo. Počet návštěvníků stoupá a spolu s nimi se do restaurace vracej…