Uherské Hradiště: Rekonstrukce vnitřních prostor ZŠ UNESCO

14.02.2018 16:46

Rada města dne 5. února 2018 projednala a schválila výsledek zadávacího řízení na veřejnou zakázku na stavební práce „Rekonstrukce vnitřních prostor ZŠ UNESCO“.

Uherské Hradiště: Rekonstrukce vnitřních prostor ZŠ UNESCO
Foto: Uherské Hradiště
Popisek: Uherské Hradiště

Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou stavební úpravy vnitřních prostor ZŠ. Jedná se o modernizaci stávajícího hygienického zařízení vč. úpravy dispozic. Uskuteční se stavební úpravy vedoucí ke zlepšení celkového vnitřního prostředí, zabezpečení bezbariérovosti školy, zřízení výtahu vč. nové výtahové šachty. Bude provedena výměna a modernizace stávajících dosloužených rozvodů zdravotechniky, elektro, topení a slaboproudých rozvodů, strukturované sítě , zabezpečení objektu. Součástí výměny instalací  je dále zajištění konektivity školy v souladu s předepsanými standardy.

Realizace projektu je rozdělena do dvou částí : I. etapa by se měla uskutečnit od 04. 6.2018 do 24. 8.2018, II. a III. etapa: od 24. 6.2019 do 30. 8. 2019

Výsledek zadávacího řízení na stavební práce "Rekonstrukce vnitřních prostor ZŠ UNESCO": vybraný účastník: 3V & H, s.r.o. Uherský Brod, s nabídkovou cenou 47 794 998,79 Kč s DPH (cena je za všechny 3 etapy , tedy s přesahem do roku 2019).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

19:06 Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

Městská knihovna Jablonec nad Nisou, p. o., uspěla v dotačním programu Veřejné informační služby kni…