Uherské Hradiště: Zapojte se do říjnové výzvy 10 000 kroků

15.09.2022 19:44 | Tisková zpráva

Město Uherské Hradiště se opět připojuje k národní výzvě 10 000 kroků. Říjnová výzva proběhne od soboty 1. do pondělí 31. října. Do výzvy se můžete registrovat na webových stránkách www.desettisickroku.cz.

Uherské Hradiště: Zapojte se do říjnové výzvy 10 000 kroků
Foto: Uherské Hradiště
Popisek: Uherské Hradiště

Cílem projektu je motivovat k pravidelné aktivitě alespoň po dobu jednoho měsíce. Výzva 10 000 kroků pracuje s magickou hranicí deseti tisíc, což zhruba odpovídá 7,5 kilometru. Ve skutečnosti však stačí mnohem méně kroků, aby byl organismus odolnější. Důležitější než objem je spíše pravidelnost, svižné tempo a příjemné prostředí.

Aktivitu je možné v rámci výzvy monitorovat na jakémkoliv zařízení a následně ji účastníci v podobě printscreenu nahrávají do svého profilu. Od podzimu 2022 mohou účastníci výzvy využít také nové mobilní aplikace.

Každý kilometr je bodově ohodnocen, přičemž je zohledněn věk účastníka a jeho BMI. Snahou je umožnit umístění na prvních místech „výkonnostního“ žebříčku i starším lidem a lidem s vysokým BMI.

Účast ve výzvě je umožněna od věku 6 let, což umožňuje zapojit se i dětským kolektivům. Horní věková hranice není stanovena, naopak osoby starší 65 let se mohou těšit řadě výhod.

I tentokrát je možnost sestavit si tým. Počet povolených účastníků v klasickém týmu zůstává v rozmezí 4 -10 osob, mění se však způsob bodování a to na prostý součet bodů všech členů týmu.

Speciálním kořením této podzimní etapy je partnerský tým nebo přesněji spíše řečeno partnerská výzva. Nejde totiž o klasický tým o dvou členech, ale o tandem porovnávající se na základě nejslabšího článku.

Jste-li součástí nějaké větší firmy, nenechte si ujít možnost užít si legraci se svými kolegy a zapojte se do firemní výzvy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velké Meziříčí: Město získalo strategický pozemek

16:14 Velké Meziříčí: Město získalo strategický pozemek

Město směnilo s farností dům vedle špitálku za farskou zahradu a pozemek u skládky. Směnu schválili …