Ústecké Vánoce budou s omezením

20.11.2020 12:48

Opatření proti koronavirové nákaze omezí tradiční průběh Ústeckých Vánoc. Program i další provoz bude upravován podle aktuální situace.

Ústecké Vánoce budou s omezením
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Rozsvícení vánočního stromu a výzdoby v centru města je připraveno na neděli 29. listopadu bez organizovaného zahájení. Zpočátku adventu bude doprovodný program omezen pouze na reprodukovanou tematickou hudbu, ale dodavatel je schopen reagovat na případná rozvolňování omezení a postupně program upravovat.

Stánkový prodej bude zajištěn na Lidickém náměstí. Stánky budou umístěny 4 m od sebe a na každém stánku s občerstvením bude upozornění, že jídlo a nápoje je možné koupit pouze s sebou v přenosných obalech. Bude zajištěn dohled/ochranka, která bude dohlížet na dodržování zákazu konzumace v prostoru trhů, dodržování rozestupů a nošení roušek. Na místě nebudou žádné stoly ke stání ani lavicové sety. Stánky budou mít k dispozici dezinfekci.  Provozní doba stánků se může v průběhu akce měnit, a to s ohledem na zájem nakupujících nebo na rozvolňování opatření.

Informace o případných změnách budou zveřejňovány na webových stránkách města a na stránkách www.usteckevanoce.cz.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…