Ústí nad Labem: Hledá se slogan pro plán udržitelné městské mobility

07.02.2019 20:51

Soutěž na slogan Pro plán udržitelné městské mobility vyhlásilo město Ústí nad Labem ve spolupráci s Centrem dopravního výzkumu. Měl by mít maximálně tři slova.

Ústí nad Labem: Hledá se slogan pro plán udržitelné městské mobility
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Soutěž je určena pro zástupce z řad široké i odborné veřejnosti. Účastníkem soutěže (může být kterákoliv fyzická osoba, která k datu ukončení soutěže (tj. 17. 2. 2019) dosáhla věku 18 let, je svéprávná a trestně bezúhonná.

Organizátorem soutěže je Magistrát města Ústí nad Labem ve spolupráci s Centrem dopravního výzkumu.

Náležitosti návrhů sloganu:

musí být doručen nejpozději do 17. 2. 2019,

musí být v českém jazyce,

musí mít max. tři slova (případný název „Ústí nad Labem“ jako součást sloganu se do tohoto rozsahu nepočítá),

nesmí obsahovat vulgární či jinak nevhodné výrazy ani mít politický podtext.

jeden autor může do soutěže zaslat maximálně dva návrhy.

Jako předmět zprávy uveďte: „Soutěž k sloganu PUMM Ústí nad Labem“ a připojte jméno, příjmení, kontaktní telefonní číslo a e-mailovou adresu, na kterou Vás budeme v případě výhry informovat o způsobu převzetí ceny. Zaslané údaje (jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mailová adresa) budou sloužit pouze pro účely soutěže a nebudou předávány třetím stranám. Vyhlášení výsledků soutěže proběhne v průběhu února 2019.

V případě, že se výherce nepodaří kontaktovat nebo výhru předat dle předem sjednaných pokynů, zaniká nárok výherce na získání této výhry a výhra propadá organizátorovi soutěže.

Vítězný návrh bude vybrán organizátorem soutěže ze zaslaných příspěvků splňujících soutěžní podmínky. Autor vítězného návrhu obdrží balíček věnovaný statutárním městem Ústí nad Labem a Centrem dopravního výzkumu.

Zasláním příspěvku souhlasí soutěžící se všemi soutěžními podmínkami a se zveřejněním navrhnutého sloganu na webových stránkách https://www.usti-nad-labem.cz/dopravni-portal/pumm/ a na profilu Strategický rozvoj města Ústí nad Labem na sociální síti Facebook. Zasláním soutěžního příspěvku jeho autor dále souhlasí s tím, že v případě, že jeho příspěvek zvítězí, uděluje organizátorovi soutěže souhlas k oprávnění využívání soutěžního příspěvku všemi způsoby a v neomezeném rozsahu, a to i k případným činnostem generujícím zisk, či jinou protihodnotu. Organizátor soutěže je oprávněn tuto licenci na zaslaný příspěvek převádět libovolně a na základě vlastního rozhodnutí na třetí osoby.

Organizátor soutěže si vyhrazuje právo nevybrat žádný ze zaslaných návrhů soutěže, případně může bez udání důvodů soutěž kdykoliv zrušit. Zároveň si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu soutěže upravit soutěžní podmínky.

Své návrhy zasílejte do 17. 2. 2019 na:

jan.husak@mag-ul.cz, andrea.ryvolova@mag-ul.cz 

Příklady sloganů z jiných měst:
Praha: Polaď Prahu
Brno: Jedeme v tom spolu
Litoměřice: Litoměřice dostupné všem
Ústí nad Labem:???

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

7:17 Karlovy Vary: Obnovené Kino Čas opět vítá diváky

V uplynulých měsících prošlo kino čas zevrubnou obnovou, největší za posledních 20 let. Kinosál s no…