Ústí nad Labem: Nové grilovací místo vzniklo na Střekově

17.06.2020 13:51

Příjemné posezení s grilováním oblíbených dobrot mohou nově Ústečané zažít i na Střekovském nábřeží.

Ústí nad Labem: Nové grilovací místo vzniklo na Střekově
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

První veřejné grilovací místo vzniklo loni na podzim na Severní Terase, další teď přibylo hned u mostu Dr. Edvarda Beneše. Po slavnostním otevření, kterého se účastnilo vedení města v čele s primátorem Petrem Nedvědickým, následovalo předání grilovacího místa do správy městského obvodu Střekov. Projekt byl hrazen z prostředků města a navazuje na přání a akce občanů z participativního rozpočtu. „Těší mě, že se ve městě daří realizovat projekty, které si vymysleli a přáli sami občané. Jen v posledních dnech to bylo dětské hřiště v Brné, teď nové grilovací místo a další akce stále probíhají, třeba v úterý budeme otvírat pergolu s posezením v Sebuzíně,“ sdělil náměstek primátora Pavel Tošovský.

Na Střekově se podařilo domluvit spolupráci s občerstvením KOLOcafé. V něm bude možné si vypůjčit kovový rošt na gril a případně si i zakoupit grilovací balíček. Ten bude obsahovat vedle nejrůznějších lahůdek připravených přímo na rošt i dřevěné uhlí, na kterém se bude grilovat jedna radost.

Cena projektu byla 348 000 Kč včetně DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň upraví městský dům v Thámově ulici, vznikne tam šest bytů

13:05 Plzeň upraví městský dům v Thámově ulici, vznikne tam šest bytů

Plzeň upraví svůj bytový městský dům na adrese Thámova 32, na projekt si zažádá o podporu z evropské…