Ústí nad Labem: Oprava vodovodního řadu zastaví pitnou vodu

31.07.2017 9:18

Pitná voda nepoteče v úterý 1. srpna ve velké části města. Důvodem je oprava zkorodovaného vodovodního radu na Klíši.

Ústí nad Labem: Oprava vodovodního řadu zastaví pitnou vodu
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Přerušení dodávky pitné vody z vodojemu Klíše se dotkne 10,5 tisíce obyvatel v 60 ulicích od 8 do 22 hodin.

Voda nepoteče v ulicích: Alešova, Balbínova, Beethovenova, Berní, Bezručova, Bozděchova, Brožíkova, Cestička, Černá cesta, České mládeže, Hany Kvapilové, Herbenova, Jateční, Kekulova, Klíšská, Kolonie K. Čapka, Koněvova, Králova výšina, Lesní cesta, Londýnská, Masarykova, Mezidomí, Moskevská, Na Drahách, Na Okraji, Na Popluží, Na Spálence, Na Vlnovce, Na Výrovce, Okružní, Ostrčilova, Palachova, Pasteurova, Pod Holoměří, Resslova, Rooseveltova, Růžový palouček, Sadová, Sládkova, Slavíčkova, Solvayova, Stará, Střížovická, Šaldova, Štefánikova, Thomayerova, U Koupaliště, U Lanovky, U Městských domů, U Nemocnice, U Panského dvora, U Stadiónu, V Jámě, V Pískovně, V Podhájí, V Zahrádkách, Vilová ulička, Vinařská, Winstona Churchilla, Za Vozovnou.

Náhradní dodávky vody zajistí sedm mobilních cisteren projíždějících dotčenou oblastí a osm stacionárních cisteren umístěných v dané lokalitě.

Kvůli přerušené dodávce pitné vody je také posunuto otevření plaveckého areálu na Klíši původně plánované na 1. srpen. Po červencových opravách se areál otevře veřejnosti ve středu 2. srpna.

Podrobnější informace včetně seznamu adres najdete: zde

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

13:37 Prostějov: Do Divadelní restaurace se vracejí žáci na praxi

V Divadelní restauraci je opět živo. Počet návštěvníků stoupá a spolu s nimi se do restaurace vracej…