Ústí nad Labem: Primátor na tiskové konferenci k 1/2 maratonu

17.08.2011 12:00

Hosty tiskové konference byli primátor Vít Mandík, náměstek hejtmanky Arno Fišera, předseda Tempo team Carlo Capalbo a zástupci Českého atletického svazu a Volkswagen.

Ústí nad Labem: Primátor na tiskové konferenci k 1/2 maratonu
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Úvodem tiskové konference byl organizátory představen Volkswagen Ústecký 1 Maraton. Účastníkům konference byla prezentována trasa maratonu a detaily o průběhu organizace této prestižní akce.

Na konferenci dále vystoupili se svými projevy předseda ČAS Libor Varhaník a předseda organizačního výboru Carlo Capablo, kteří nejen popřáli hodně úspěchů sportovcům, ale také poděkovali zástupcům města Ústí nad Labem za výbornou podporu, vstřícnost a pomoc při organizaci akce. Předseda ČAS Libor Varhaník následně předal primátorovi města Ústí nad Labem symbolický dárek, jako vyjádření poděkování za jeho záštitu nad akcí. S krátkými projevy vystoupili také primátor města Vít Mandík a náměstek hejtmanky Arno Fišera.

„Je mi velkou ctí, že město Ústí nad Labem bude tuto sobotu hostit Volkswagen ústecký 1 maraton. Jako město jsme se snažili organizátorům akce co nejvíce vyjít vstříc a poskytnout jim maximální součinnost při přípravě závodu. Osobně vnímám Maraton jako velmi významnou sportovní a společenskou akci, která bude pro Ústečany velkým přínosem a bude také výjimečnou příležitostí pro prezentaci města. Pevně věřím ve velký úspěch akce a již se těším na její 2. ročník v roce 2012," uvedl primátor ve svém projevu.

Tisková konference byla zakončena předáním startovních čísel třem maratónským běžcům Sammy Kurui a Henry Chirchir (Keňa) a Lucii Kimani (Bosna a Hercegovina).

Další zprávy z Ústí nad Labem čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Usti-nl.cz

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Varnsdorf nechá zateplit panelový dům v ulici Karolíny Světlé, práce začnou během léta

11:33 Varnsdorf nechá zateplit panelový dům v ulici Karolíny Světlé, práce začnou během léta

Šestnáct milionů korun má město připraveno v rozpočtu na zateplení panelového domu v ulici Karolíny …