Ústí nad Labem: Projekt TicketPack úspěšně pokračuje

11.08.2022 16:59 | Tisková zpráva

TicketPack si našel své příznivce mezi návštěvníky i občany města.

Ústí nad Labem: Projekt TicketPack úspěšně pokračuje
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Prázdniny se přehouply do své poloviny a slunečné počasí přímo vybízí k rodinným výletům a návštěvám zajímavých míst. Mnozí návštěvníci města i jeho obyvatelé využili během dvou letních měsíců možnost navštívit 5 vybraných cílů prostřednictvím zvýhodněného balíčku vstupenek TicketPack s více než 40% slevou. Tento produkt se stal oblíbeným nejen pro rodiny s dětmi, svou cestu si k němu našli i mladí turisté cestující v páru.

S TicketPackem je možné svést se lanovou dráhou k výletnímu zámečku Větruše, kde lze navštívit zrcadlové bludiště. Zahrnuje též vstupné do ústecké zoologické zahrady či městského muzea. Vzhledem k teplému letnímu počasí je jedním z nejnavštěvovanějších zapojených cílů koupaliště na Klíši.

Anketa

Mají Babišovi odpůrci právo narušovat pokřiky či silnější formou jeho mítinky?

6%
91%
hlasovalo: 37563 lidí

TicketPack bude možné využít během návštěvy města i v zimních měsících, kdy bude zahrnovat vstup do vnitřní části Plaveckého areálu Klíše.

Pro příští rok chystá oddělení cestovního ruchu Magistrátu města Ústí nad Labem rozšíření balíčku i na hotely, restaurace, kavárny, půjčovny sportovního vybavení a další podobné subjekty, které nabídnou slevu na své služby. Poznat a zažít město Ústí nad Labem tak bude mnohem výhodnější a zajímavější.

Veškeré novinky, aktuality i důležité informace o zvýhodněném balíčku vstupenek TicketPack jsou uvedeny ZDE. S tipy a radami jsou připraveni také pracovníci Informačního střediska města Ústí nad Labem (Mírové náměstí 1/1, Palác Zdar).

TIP: Krom pěti cílů zapojených do projektu TicketPack nabízí Ústí nad Labem velké množství kulturně-historických památek, přírodních zajímavostí i technických atraktivit, které stojí za to vidět. Inspiraci k výletům dodá volnočasový portál webových stránek města ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…