Ústí nad Labem: První občané využili den otevřených dveří u primátora

06.01.2019 9:37

První den otevřených dveří v kanceláři primátora Petra Nedvědického se konal ve středu odpoledne. Pozvání využilo celkem pět občanů.

Ústí nad Labem: První občané využili den otevřených dveří u primátora
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Někteří přišli primátora jen pozdravit, jiní chtěli probrat konkrétní témata jako například cestovní ruch. Prvním návštěvníkem byl Miloslav Holubec, který primátora seznámil se svou anabází, kdy usiloval o zrušení poplatků za odpad pro občany, kteří ve městě dlouhodobě nežijí. „Se sjednáním schůzky jsem neměl žádný problém, prostě jsem zavolal na recepci kanceláře primátora a domluvil si termín, který mi vyhovoval,“ uvedl Miloslav Holubec.

Dny otevřených dveří se v tomto volebním období přesunuly z prvního pondělí na první středu v měsíci. Přijít může kdokoliv, ale z organizačních důvodů je lepší, když zájemci o setkání s primátorem předem zavolají na recepci, kde si dohodnou čas návštěvy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…