Ústí nad Labem: Rozšířen bude kamerový systém města o dalších 12 bodů

27.05.2015 15:00

Komise prevence kriminality projednala návrh na rozšíření stávajícího kamerového systému města Ústí nad Labem o 12 nových bodů.

Ústí nad Labem: Rozšířen bude kamerový systém města o dalších 12 bodů
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Návrh na rozšíření kamerového systému projednali zástupci Policie ČR, městské policie i městského obvodu. Rada města schválila na nové kamery 2 miliony Kč.

V současné době má kamerový systém celkem 158 kamerových bodů, z toho 99 kamer otočných a 59 kamer stacionárních. Všechny kamerové body jsou v barevném obrazovém provedení. Mapa s vyznačením kamerových bodů je k dohledání na webových stránkách městské policie, resp. města Ústí nad Labem.

Rozšíření kamerového systému se týká 12 bodů: ul. Sibiřská x ul. Seifertova, ul. Železničářská, ul. Krušnohorská, ul. Velká Hradební, ul. Na Skalce, ul. Družstevní, ul. Rabasova, ul. Marxova - MŠ Předlice, ul. Neštěmická - ul. Krčínova, MŠ Centrum-dětské hřiště, ul. Janáčkova, ul. Na Schodech. Záznamy z kamerového systému budou pečlivě vyhodnocovány a uchovávány.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

22:28 Litoměřice: Koupaliště na Písečném ostrově je otevřené

S příchodem letního počasí otevřelo své brány letní koupaliště na Písečném ostrově v Litoměřicích. V…