Ústí nad Labem: Stanovišť na elektroodpad bude o deset více

21.08.2018 15:16

Počet stanovišť na sběr elektroodpadu se v Ústí nad Labem rozšíří. Rada města schválila dodatek smlouvy o spolupráci se společností ASEKOL.

Ústí nad Labem: Stanovišť na elektroodpad bude o deset více
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

Společnost ASEKOL zajišťuje ve městě systém zpětného odběru elektrozařízení prostřednictvím stacionárních kontejnerů. Na základě dodatku smlouvy společnost ASEKOL navýší počet stacionárních kontejnerů o 10 kusů na celkový počet 36 kusů, jejichž prostřednictvím odebírá bezplatně baterie a elektrozařízení pocházející z domácností, umístí je na vybraná místa a zavazuje se tyto kontejnery pravidelně vyprazdňovat a provádět úklid v okolí kontejneru.

Stacionární kontejnery jsou určeny pro drobná elektrozařízení, jako jsou např. telefony, rádia, počítače, CD, DVD přehrávače, kávovary, topinkovače, hračky atd. a také pro baterie. Kontejnery nejsou určeny pro sběr chladících zařízení, PC a jejich příslušenství a televizorů. Tato elektrozařízení mohou občané zdarma odevzdat na sběrném dvoře či v místě určeném posledním prodejcem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…